KNALKONING BESTAAT 10 JAAR! DE ECHTE SPECIALIST BESTE COLLECTIE MOOISTE SHOWROOM SCHERPE PRIJZEN

Bestellen & ophalen Knalkoning Oss

KNALKONING BLIJFT GEWOON VUURWERK VERKOPEN
CAT1 vuurwerk blijft gewoon beschikbaar en toegestaan in Nederland. Zoals je van een specialist mag verwachten, blijft Knalkoning dan ook zeker vuurwerk verkopen. Wij proberen ons assortiment CAT1 vuurwerk zo uitgebreid mogelijk te houden voor jullie.


Helaas heeft de overheid besloten deze jaarwisseling tijdelijk een verbod in te stellen voor F2 vuurwerk, dus dat is dit jaar helaas niet beschikbaar.

 

KOM AL EERDER IN DECEMBER JOUW CAT1 VUURWERK HALEN

Om drukte tijdens de laatste dagen zoveel mogelijk te vermijden, raden wij iedereen aan al eerder in december langs te komen. CAT1 vuurwerk mag tenslotte het hele jaar verkocht en afgestoken worden, dus we zijn dit jaar niet afhankelijk van de laatste drie dagen van het jaar.

Online bestellen en daardoor het vooraf vastleggen van afhaalmomenten zorgt ervoor dat we de drukte nog beter kunnen spreiden. Jouw bestelling ligt dan al klaar, zodat ook de afhandeling snel kan plaatsvinden.

Alle artikelen die je online bestelt, worden gegarandeerd voor jou gereserveerd. Door het tijdelijke verbod op categorie F2 vuurwerk is de vraag naar CAT1 vuurwerk enorm en kunnen artikelen dus sneller uitverkocht raken. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

ONLINE BESTELLEN

De makkelijkste weg vanuit de luie stoel! Kies jouw artikelen en ga als de bestelling compleet is naar de winkelwagen. Voor online bestellingen geldt een minimale besteding van € 25,-. Voer jouw gegevens in en kies een afhaalmoment. Ga akkoord met de voorwaarden en reken vervolgens veilig af met iDEAL. Als de bestelling en de betaling gelukt zijn, ontvang je per e-mail een bevestiging met ordernummer. LET OP: deze bevestiging moet je meenemen of kunnen tonen op jouw mobiel als je het vuurwerk komt afhalen.

WINKEL BEZOEKEN

Tijdens onze openingstijden kun je natuurlijk ook de winkel bezoeken en direct jouw bestelling meenemen. De laatste dagen in december zijn meestal drukker, dus raden we jullie aan om al wat vroeger in de maand langs te komen. In de winkel kan zowel contant als met PIN worden afgerekend. Kijk hier voor de openingstijden. 

PER POST VERSTUREN/BEZORGEN NIET TOEGESTAAN IN NEDERLAND

Het is in Nederland niet toegestaan om vuurwerk, dus ook CAT1 vuurwerk, per post te versturen/te bezorgen. Het vuurwerk zal dus altijd moeten worden afgehaald in een winkel.   


CORONAMAATREGELEN

Helaas zijn we nog niet van het coronavirus af. De veiligheid en gezondheid van zowel onze klanten als ons personeel staan natuurlijk voorop en om die te waarborgen treffen we dan ook passende maatregelen.

 

•        Was voor de komst naar de winkel jouw handen.

•        Bij de ingang van onze winkel vragen wij jou je handen nog extra te                      desinfecteren.

•        Het dragen van een mondkapje is verplicht in de winkel.

•        Lees bij aankomst de instructies bij de toegangsdeur.

•        Volg altijd de instructies van het personeel op.

•        Houd altijd 1,5m afstand, zowel in als voor de winkel.

•        Hoest en nies in je elleboog.

•        Kom niet naar de winkel als je verkouden bent of andere klachten hebt.              Laat in dat geval een ander jouw vuurwerk ophalen (zorg wel dat deze                persoon, zich kan legitimeren en jouw orderbevestiging kan tonen).

•        Kom zo veel mogelijk alleen naar de winkel en met maximaal 2 personen            per huishouden.

•        Probeer zo veel mogelijk vooraf/online jouw keuze al te bepalen.


Door de extra maatregelen kan het zijn dat je soms even moet wachten. We hopen op jullie begrip daarvoor en vragen jullie, ook in een wachtrij, voldoende afstand te blijven houden en respect te tonen voor elkaar.

Laten we er samen voor zorgen dat alles goed verloopt en er toch een feestje van maken!