Bestellen & Ophalen Knalkoning Oss

VOORVERKOOP
De voorverkoopperiode loopt t/m 27 december 2019 – 23.00 uur. Tijdens deze periode geldt de gratis vuurwerk actie. De aankoop van flowerbeds telt ook mee voor de actie! Alle artikelen die tijdens de voorverkoop besteld worden, worden gegarandeerd geleverd. Bij ons dus geen kans op een vervangend artikel, waar u helemaal niet op zit te wachten!!! Tijdens de winkelverkoopdagen kunnen bepaalde artikelen wel uitverkocht raken. Zorg dus dat je er op tijd bij bent in de voorverkoop.

ONLINE BESTELLEN
De makkelijkste weg vanuit de luie stoel! Kies jouw artikelen en ga als de bestelling compleet is naar de winkelwagen. Voor online bestellingen geldt een minimale besteding van € 25,-. Voer jouw gegevens in en geef aan wanneer je de bestelling op komt halen. Ga akkoord met de voorwaarden en reken vervolgens veilig af met iDEAL. Als de bestelling en betaling gelukt is, ontvang je per e-mail een bevestiging met ordernummer. LET OP: deze bevestiging moet je meenemen of kunnen tonen op jouw mobiel als je het vuurwerk komt afhalen.

SHOWROOM
Tijdens onze openingstijden kun je natuurlijk ook alle artikelen komen bekijken in de showroom en jouw bestelling komen plaatsen en afrekenen. Betalen met PIN is mogelijk. Ook bij deze bestellingen geldt uiteraard t/m 27 december de gegarandeerde levering.

OPHALEN
Tijdens de verkoopdagen (28, 30 en 31 december) kun je jouw bestelling op de gekozen tijd komen afhalen. Op een andere tijd is zonder overleg niet mogelijk. Toon jouw bevestiging bij de blauwe afhaalbalie en kijk samen met ons jouw bestelling na voordat je het meeneemt. Zo weet je zeker dat je niets mist! Bij twijfel over de leeftijd van personen die vuurwerk komen ophalen, vragen wij om legitimatie.

VERKOOPDAGEN
Natuurlijk hebben wij tijdens de verkoopdagen ook nog volop vuurwerk te koop. Wil je echter zeker zijn van een bepaald product of jouw hele bestelling adviseren wij om al in de voorverkoop te bestellen. Onze openingstijden op de verkoopdagen zijn dit jaar:
zaterdag 28 december 2019 - 09.00 tot 21.00 uur
zondag 29 december 2019 - 12.00 tot 17.00 uur ALLEEN BESTELLEN, maandag of dinsdag afhalen
maandag 30 december 2019 - 09.00 tot 21.00 uur
dinsdag 31 december 2019 - 09.00 tot 19.00 uur