Winacties 2019 Knalkoning Oss

WINACTIES 2019
Naast de fantastische actie gratis vuurwerk heeft Knalkoning elk jaar ook verschillende winacties. Op deze pagina vind je een overzicht van de winacties 2019. Kom dus af en toe terug om te kijken of er weer een nieuwe actie bij is gekomen! Volg en like Knalkoning ook op facebook om niets te missen.


FACEBOOK

26-11-2019 Maak kans op maar liefst 1.000 SINGLESHOTS! Kijk snel naar deze actie op Facebook. De actie loopt t/m 26 december 2019! De singleshots zijn gewonnen door: DIABLOO KERSTEN. GEFELICITEERD!

03-11-2019 Like & deel de video van Magnum en maak kans op een WCKD Six pakket t.w.v. € 75,-! Dit pakket is gewonnen door: MANDY VAN VUGT-JANSEN. GEFELICITEERD!


VOORBESTELLINGEN

Onder alle voorbestellingen worden dit jaar weer mooie prijzen weggegeven door Knalkoning!

Bestel je al in oktober? Dan maak je in de oktober-loting kans op een 6 elements box. Een topper van een flowerbed t.w.v. € 169,-. Uiteraard gaat jouw bestelnummer ook mee in de lotingen van november en december. Bestel dus snel en maak drie maanden lang de meeste kans op mooie prijzen! DE WINNAAR  IS GEWORDEN: MISCHA BEKKERS. GEFELICITEERD! 

Bestel je in november? Dan maak je in de november-loting kans op een Tsunami box. Een mooie combibox t.w.v. € 149,-. Jouw bestelnummer gaat hierna ook nog mee in de loting van december. DE WINNAAR IS GEWORDEN: JOS VAN BALVEREN. GEFELICITEERD! 

Onder alle voorbestellingen die uiterlijk 19 december door ons zijn ontvangen, verloten wij in december maar liefst 5 mystery-pakketten vuurwerk t.w.v. € 100,- per stuk. DE WINNAARS ZIJN GEWORDEN: RAVI EMONS, REMON ELLENBROEK, BIANCA VAN LIEMPT, MISCHA SNOEKS en RICK BLOEM. GEFELICITEERD!