DE ECHTE SPECIALIST BESTE COLLECTIE MOOISTE SHOWROOM SCHERPE PRIJZEN

Bestellen en afhalen bij Knalkoning Oss

VOORVERKOOP
De voorverkoopperiode loopt t/m 27 december 2023. Tijdens deze periode geldt de gratis vuurwerk actie. De aankoop van flowerbeds telt ook mee voor de actie! Alle artikelen die je tijdens de voorverkoop bestelt, worden gegarandeerd geleverd. Bij ons dus geen kans op een vervangend artikel, waar u helemaal niet op zit te wachten!!! Tijdens de winkelverkoopdagen kunnen bepaalde artikelen wel uitverkocht raken. Zorg dus dat je er op tijd bij bent in de voorverkoop.

ONLINE BESTELLEN
De makkelijkste weg vanuit de luie stoel! Kies jouw artikelen en ga als de bestelling compleet is naar de winkelwagen. Voor online bestellingen geldt een minimale besteding van € 25,-. Voer jouw gegevens in en geef aan wanneer je de bestelling op komt halen. Ga akkoord met de voorwaarden en reken vervolgens veilig af met iDEAL. Als de bestelling en betaling gelukt is, ontvang je per e-mail een bevestiging met ordernummer. LET OP: deze bevestiging moet je meenemen of kunnen tonen op jouw mobiel als je het vuurwerk komt afhalen.

SHOWROOM
Tijdens onze openingstijden kun je natuurlijk ook alle artikelen komen bekijken in de showroom en jouw bestelling komen plaatsen en afrekenen. Betalen met PIN is mogelijk. Ook bij deze bestellingen geldt uiteraard t/m 27 december 2023 de gegarandeerde levering.

OPHALEN
Tijdens de verkoopdagen (28, 29 en 30 december) kun je jouw bestelling op de gekozen tijd komen afhalen. Op een andere tijd is niet mogelijk. Toon jouw bevestiging bij de afhaalbalie en kijk samen met ons jouw bestelling na voordat je het meeneemt. Zo weet je zeker dat je niets mist! Bij twijfel over de leeftijd van personen die vuurwerk komen ophalen, vragen wij om legitimatie.

VERKOOPDAGEN
Natuurlijk hebben wij tijdens de verkoopdagen ook nog volop vuurwerk te koop. Wil je echter zeker zijn van een bepaald product of jouw hele bestelling adviseren wij om al in de voorverkoop te bestellen. LET OP: op zondagen mag er in Nederland geen vuurwerk worden verkocht. De laatste verkoopdag in 2023 is dus zaterdag 30 december 2023!!!

Onze openingstijden op de verkoopdagen zijn dit jaar:

donderdag 28 december 2023 - 10.00 tot 21.00 uur
vrijdag 29 december 2023 - 10.00 tot 21.00 uur
zaterdag 30 december 2023 - 10.00 tot 19.00 uur