DE ECHTE SPECIALIST BESTE COLLECTIE MOOISTE SHOWROOM SCHERPE PRIJZEN

Knalkoning Oss vuurwerk

Voor vuurwerk moet je bij Knalkoning zijn! Knalkoning is een van de grootste vuurwerkwinkels van Noord-Brabant, een begrip in regio Oss. Dé vuurwerkspecialist met het mooiste assortiment van de regio. Wij zijn altijd op zoek naar het beste vuurwerk. Topkwaliteit voor een goede prijs. Sterke merken, groot assortiment, persoonlijk voor u geselecteerd. Vuurwerk is onze passie!

Van mooie combi-deals tot een enorm assortiment flowerbeds; alles is terug te vinden in het prachtige assortiment.

Wat je bij Knalkoning bestelt, krijg je ook echt geleverd! Dus geen vervangend vuurwerk waar je niet op zit te wachten.

Kortom, de beste vuurwerkwinkel van regio Oss. Daar zijn we specialist voor. Vuurwerk koop je tenslotte niet bij een fietsenwinkel, tuincentrum of tankstation, maar bij een échte vuurwerkwinkel!

Team Knalkoning staat garant voor goede en snelle service!

IMPORTEURS

Veel topmerken zijn in regio Oss alleen bij Knalkoning verkrijgbaar.

Rubro vuurwerk
Knalkoning heeft de grootste Rubro collectie van Nederland. Laat u niet misleiden: Knalkoning is ook dit jaar weer de enige officiële Rubro dealer van de regio! Rubro vuurwerk wordt al jaren gezien als de beste importeur van Nederland en won jarenlang met de Transbomber de prijs voor 'beste flowerbed'. Rubro staat o.a. bekend om de vele flowerbeds, een goede prijs-/ kwaliteitverhouding en elk jaar weer nieuwe, innovatieve producten. Deze topimporteur is niet weg te denken uit ons assortiment!

Katan vuurwerk
Katan vuurwerk is importeur van consumenten- en professioneel vuurwerk en meer dan 20 jaar actief op het gebied van vuurwerkshows. De afgelopen jaren hebben zij de collectie voor consumenten uitgebreid en inmiddels biedt ook Knalkoning een groot deel van de collectie aan. Unieke producten, van cakes tot boxen, van pakketten tot cat. 1 vuurwerk, Katan heeft het allemaal.

Magnum vuurwerk
Magnum is in 2019 als nieuwe importeur gestart in Nederland. Zij geloven de markt te kunnen veranderen met een heel divers assortiment en prijzen waar vuurwerkliefhebbers hun vingers bij aflikken. Wij waren onder de indruk van hun producten tijdens de dealershows en nemen dan ook direct een groot deel van de artikelen op in onze collectie. Ervaar het zelf!

Knalkoning heeft daarnaast ook enkele producten van importeurs als CafferataWECOLesliBroekhoff, Wolff en Vulcan Europe.

Bekijk alle producten en vele videos in de webshop of kom langs in onze mooie showroom. Knalkoning informeert u graag!

Knallende groet,

Knalkoning

Gasstraat Oost 30-F
5349 AV OSS
06 23 32 78 12
​knalkoning@live.nl 
KvK 52770605
BTWnr. NL001975841B29