Knalkoning

Knalkoning, een begrip in Oss en omstreken. Dé vuurwerkspecialist met het mooiste assortiment van de regio. Vele topmerken zijn in regio Oss alleen bij Knalkoning verkrijgbaar.

Altijd op zoek naar het beste vuurwerk. Topkwaliteit voor een goede prijs. Sterke merken, groot assortiment, persoonlijk voor u geselecteerd. Vuurwerk is onze passie!

Rubro vuurwerk
Als enige officiële Rubro dealer in de regio bieden wij het gehele assortiment aan. Het beste vuurwerk van Nederland en gekroond tot beste importeur 2016/2017. Dat jaar pakte Rubro met de Transbomber ook de titel 'beste flowerbed'. Rubro staat o.a. bekend om de vele flowerbeds, een goede prijs-/ kwaliteitverhouding en elk jaar weer nieuwe, innovatieve producten. Deze topimporteur is niet meer weg te denken!

Broekhoff
Broekhoff bestaat al ruim 45 jaar en is een van de grootste vuurwerkimporteurs van Nederland. Knalkoning selecteert elk jaar diverse prachtige artikelen uit het assortiment.

Marijn/Witte vuurwerk
Sinds de opening van onze vuurwerkwinkel al in ons assortiment. Nog steeds bijzonder vuurwerk van Nederlandse bodem. Geliefd onder de kenners.

Wij hebben ook producten van importeurs als Cafferata, Heron/Vuurwerk24, Royal Fireworks, GBV/WECO, Lesli en Wolff.

Knalkoning selecteert persoonlijk de beste en mooiste producten. Mocht het toch zo zijn dat uw product er niet bij staat, mail ons dan gerust. Dan kunnen wij kijken of Knalkoning het artikel wellicht alsnog kan leveren.

Bekijk alle producten en vele videos in de webshop of kom langs in onze mooie showroom. Knalkoning informeert u graag!

Knallende groet,

Knalkoning
Gasstraat Oost 30-F (op bedrijventerrein met o.a. Mercedes en Smits Opleidingen)
5349 AV OSS
06 23 32 78 12
‚Äčknalkoning@live.nl
Knalkoning op Youtube
KvK 52770605
BTWnr. 1746.65.362.B.01